Wilt u weten wat Los Advies voor u kan betekenen? Neem dan met ons op.

Los Advies biedt verschillende diensten aan: advies, projectleiding en workshops op maat. Het uitgangspunt bij alle diensten is dat we in overleg bepalen hoe we gezamenlijk meerwaarde hebben.

Advies

Als je aan de slag wilt met het invoeren van een nieuw EPD of verbeteren van je huidige EPD komt er een hoop op je af. Hoe gaan we een adequaat systeem kiezen? Welke verbeterpunten zijn er en in welke volgorde zullen we die aanpakken? Met welke mensen gaan we dit doen en hoe krijgen we commitment van deze mensen, maar ook van de hele organisatie?

Renske kan hierbij je klankbord zijn, je van advies voorzien, als expert optreden of de onpartijdige buitenstaander zijn.

Projectleiding

Op zoek naar een doorgewinterd en meewerkend projectleider voor een ICT project in uw zorginstelling? Renske heeft al ruim 8 jaar ervaring met het leiden en uitvoeren van verander- en implementatietrajecten in de zorg, variërend van het implementeren van een multi-disciplinair, medisch of verpleegkundig dossier, tot het optimaliseren van logistiek en kwaliteitsinstrumenten.

Indien u andere vragen heeft waarbij Los Advies u mogelijk van dienst kan zijn kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen met .